Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο καιρός ήταν καλός και μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε αλλά...

Είναι γεγονός ότι η περιοχή του Πλατάνου και τα χωριά του δυτικού και νότιου δυτικού μετώπου του Δήμου, αντιμετωπίζουν προβλήματα με το τηλεοπτικό σήμα.

Ενώ η τεχνολογία όλα αυτά τα χρόνια προχωρά και εξελίσσεται, ενώ έχουν μπει στην καθημερινότητά μας οι ψηφιακοί δέκτες δυστυχώς δεν έχει εκπονηθεί καμία μελέτη στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος αυτού.

Μπορεί για τις νεότερες γενιές η ενημέρωση μέσω της τηλεόρασης να θεωρείται ξεπερασμένη όμως για κάποιες  ηλικίες είναι  ζητούμενο. Εμείς αναγνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα για το οποίο έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για την κατάσταση που επικρατεί πρώτον για τον τρόπο διαχείρισης, δεύτερον για τους πόρους και το χρόνο που ξοδεύουν οι άνθρωποι που συντηρούν αυτό το δίκτυο αναμετάδοσης.

Θεωρούμε ότι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος τηλεοπτικής κάλυψης, έπρεπε να είχε αρχίσει εχθές. Εμείς δεσμευόμαστε ότι κανένα σπίτι δεν θα μείνει ξανά χωρίς τηλεοπτικό σήμα, και ο Δήμος θα αναγνωρίσει το μέρος και το μέγεθος της ευθύνης που του αναλογεί στο θέμα αυτό.

Ταυτόχρονα, θα αυξήσουμε τα τηλεοπτικά κανάλια που εκπέμπονται σε όλα τα σημεία μετάδοσης στα όρια του δήμου μας και μετά από διαβούλευση με τα τοπικά συμβούλια. 

Είμαστε ένας δήμος με τους τρεις πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς, με ταχεία αύξηση μεμονωμένων καταλυμάτων, μεσαίων και μεγάλων τουριστικών μονάδων και είναι αδιανόητο να μην παρέχονται τηλεοπτικά κανάλια και άλλων χωρών.

Είναι το ελάχιστο που πρέπει να πράξει ένας δήμος με όραμα και σεβασμό στις επιχειρήσεις που εργάζονται στον τουρισμό και που χρόνια τώρα πληρώνουν αγόγγυστα τέλη παρεπιδημούντων. 

Εμείς θα κάνουμε την ανταποδοτικότητα πράξη, για την Κίσαμο και για τους Κισαμίτες Πολίτες.

Με εκτίμηση,

Τσαλαπάκης Αντώνιος,

Παληάμπελος Ευστάθιος

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αντώνης Παρτσαλάκης, Υποψήφιος ΔήμαρχοςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίσαμος Ενωμένοι Πολίτες | Ευχαριστήριο Αντώνη Παρτσαλάκη

Πολίτες της Κισάμου, Κισαμιτες και Κισαμιτισες Θελω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τον τόπο μας εκλογές. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, τη στήριξη και την υποστήριξη. Θα είμαι πάντα παρόν και ουσιαστικά ενεργός, στα προβλήματα της Κισάμου και των πολιτών της. Εύχομαι στην νέα δημοτική αρχή να προχωρήσει εμπρός με δημιουργικότητα και σύνεση, πράττοντας πάντα το καλύτερο για τους Κισαμιτες και τον τόπο. Ο συνδυασμός μας ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα ειναι πάντα στις επάλξεις και θα στηρίζει το δίκαιο και τις ουσιαστικές λύσεις των προβλημάτων του τόπου μας. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για την τιμή που μου κάνετε και από αύριο όλοι μαζί δυνατοί και ενωμένοι γιατί η Κισαμος το αξίζει! Αντώνης Παρτσαλακης ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Κάποια στιγμή θα παραπονεθούν και οι τοίχοι...

  Φιλοξενεί τις ομιλίες, τις εκδηλώσεις, τις συζητήσεις τις δημόσιες υπηρεσίες την ιατρική περίθαλψη... Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πλατάνου είναι ένας χώρος ο οποίος για εμένα αποτελεί μια αφετηρία της σκέψης για να αντιληφθεί κανείς το πόση απόσταση μπορεί να έχει η ατομική ευμάρεια από την συλλογική, εκείνη του γενικότερου συνόλου...  Όλοι την χρησιμοποιούμε όταν τη χρειαζόμαστε... άλλοτε για τα σχολειά μας, άλλοτε για τα νερά μας, άλλοτε για να παρακολουθήσουμε ένα θέατρο, άλλοτε για να πάμε στο γιατρό και άλλοτε για να κοντραριστούμε... Δυστυχώς όταν τελειώσουν όλα αυτά τις περισσότερες φορές την ξεχνάμε... έχουμε συμβιβαστεί με την εικόνα αυτού του μισοτελειωμένου κτιρίου όπου όταν έρχεται η ώρα της ευθύνης απέναντι του ένα σωρό δικαιολογίες και αμφιβολίες φυτρώνουν στο διάλογο με ταχύτητα... τι και αν αμέσως αμέσως μπορεί να σκεφτεί κανείς στο πάνω μέρος έναν κανονικό κοιτώνα... Είναι του Δήμου, δεν είναι του Δήμου, είναι του συλλόγου, δεν είναι του συλλόγου, δεν έχει άδεια, δεν έπ

Τελικά θα έχουμε χώρο εναπόθεσης ή και σε αυτό το θέμα θα παίξουμε την κολοκυθιά?

  Στο τέλος του 2018 όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις στη διαύγεια, ο Δήμος Κισσάμου αποφάσισε να συνεχίσει να μισθώνει το ακίνητο που βρίσκεται στη Νότια πλευρά του Φαλασαρνιώτικου κάμπου κοντά στον Αη Γιώργη, με την 221/2018 απόφαση του ( ΑΔΑ.:  6Ο1ΓΩΕΖ-9ΜΛ ) για 5 χρόνια. Στη συζήτηση μάλιστα η τοποθέτηση της τότε αντιπολίτευσης και νυν Δημοτικής Αρχής ήταν η εξής: "να προχωρήσουµε και σε καλύτερο εκσυγχρονισµό του χώρου προστατεύοντας έτσι και το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία από την ανεξέλεγκτη καύση των πλαστικών ." Η απόφαση αυτή μετά τον έλεγχο της νομιμότητάς της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης επιστρέφει στον Δήμο Κισσάμου  με το υπ΄αριθ. 157/20-02-2019 έγγραφο που δυστυχώς δεν εντοπίζεται αναρτημένο κάπου για να δούμε τι ακριβώς λέει, όμως στην επόμενη διαβούλευση για το θέμα του Δήμου που γίνεται στις 29/1/2021 (!) εν μέσω covid και σε ΔΣ με τηλεδιάσκεψη περιγράφεται το αίτημα από τον ίδιο τον Δήμο.  "Μετά την λήξη της σύμβασης με την υπ’ αριθ. 22