Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στις 17.00...

Με μια ειδική και μια τακτική συνεδρίαση, αναλυτικότερα:


"Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Νο 18 Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Π Ρ Ο Σ

1. Τον κ. Δήμαρχο και τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους.

2. KSi Greece Ορκωτοί Ελεγκτές Εκπρόσωπος κ. Φανουργιάκης Θεόδωρος.

Σας καλούμε σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση στις 29 Νοεμβρίου 2023 , ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Έγκριση Ισολογισμού έτους 2021 Δήμου Κισσάμου.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Νο 19 Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Π Ρ Ο Σ

Τον κ. Δήμαρχο, τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση στις 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2023.Απόφαση 147/2023 Οικονομικής Επιτροπής.

2. Έγκριση της υπ.αρ.21/2023 απόφασης Κοινωφελούς Επιχείρησης. Καθορισμός αποζημίωσης Προέδρου έτους 2023.

3. Σύσταση Επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου "Αντικατάσταση τμημάτων κεντρικών αγωγών ύδρευσης Τ.Κ. Πλατάνου.

4. Σύσταση Επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου "Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Βλασιανών Τ.Κ. Λουσακιών".

5. Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου "Ασφαλτόστρωση δρόμων Τ.Κ. Λουσακιών Δήμου Κισσάμου". Εως 3-1-2024.

6. Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου "Αποκατάσταση βατότητας οδοποιίας Τ.Κ.Πολυρρήνιας Δ.Ε.Κισσάμου". Εως 13-1-2024.

7. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης έργου "Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη στις Τ.Κ. Δραπανιά, Καλουδιανών, Πλατάνου Δήμου Κισσάμου". Εως 26-1-2024.

8. Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου "WIFI4GR-Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο".

9. Διαγραφή προσαυξήσεων & έγκριση έκπτωσης συνέπειας 10% που αφορούν σε λογαριασμούς άρδευσης Γραμβούσας-Πολυρρήνιας-Χαιρεθιανών και Τοπολίων λόγω μη αποστολή ειδοποιητηρίων. Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας.

10. Ανάκληση της υπ.αρ.128/2023 απόφασης Δ.Σ.

11. Εγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίσαμος Ενωμένοι Πολίτες | Ευχαριστήριο Αντώνη Παρτσαλάκη

Πολίτες της Κισάμου, Κισαμιτες και Κισαμιτισες Θελω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τον τόπο μας εκλογές. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, τη στήριξη και την υποστήριξη. Θα είμαι πάντα παρόν και ουσιαστικά ενεργός, στα προβλήματα της Κισάμου και των πολιτών της. Εύχομαι στην νέα δημοτική αρχή να προχωρήσει εμπρός με δημιουργικότητα και σύνεση, πράττοντας πάντα το καλύτερο για τους Κισαμιτες και τον τόπο. Ο συνδυασμός μας ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα ειναι πάντα στις επάλξεις και θα στηρίζει το δίκαιο και τις ουσιαστικές λύσεις των προβλημάτων του τόπου μας. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για την τιμή που μου κάνετε και από αύριο όλοι μαζί δυνατοί και ενωμένοι γιατί η Κισαμος το αξίζει! Αντώνης Παρτσαλακης ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Κάποια στιγμή θα παραπονεθούν και οι τοίχοι...

  Φιλοξενεί τις ομιλίες, τις εκδηλώσεις, τις συζητήσεις τις δημόσιες υπηρεσίες την ιατρική περίθαλψη... Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πλατάνου είναι ένας χώρος ο οποίος για εμένα αποτελεί μια αφετηρία της σκέψης για να αντιληφθεί κανείς το πόση απόσταση μπορεί να έχει η ατομική ευμάρεια από την συλλογική, εκείνη του γενικότερου συνόλου...  Όλοι την χρησιμοποιούμε όταν τη χρειαζόμαστε... άλλοτε για τα σχολειά μας, άλλοτε για τα νερά μας, άλλοτε για να παρακολουθήσουμε ένα θέατρο, άλλοτε για να πάμε στο γιατρό και άλλοτε για να κοντραριστούμε... Δυστυχώς όταν τελειώσουν όλα αυτά τις περισσότερες φορές την ξεχνάμε... έχουμε συμβιβαστεί με την εικόνα αυτού του μισοτελειωμένου κτιρίου όπου όταν έρχεται η ώρα της ευθύνης απέναντι του ένα σωρό δικαιολογίες και αμφιβολίες φυτρώνουν στο διάλογο με ταχύτητα... τι και αν αμέσως αμέσως μπορεί να σκεφτεί κανείς στο πάνω μέρος έναν κανονικό κοιτώνα... Είναι του Δήμου, δεν είναι του Δήμου, είναι του συλλόγου, δεν είναι του συλλόγου, δεν έχει άδεια, δεν έπ

Ανακοίνωση αποχώρησης...

Διαβάζω στο Ζάρπα : «Οι υπογράφοντες, μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τη σημερινή επιστολή μας υποβάλλουμε την παραίτησή μας από τη Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και τα όργανα πολιτικής ευθύνης του νομού μας. Οι λόγοι που μας οδηγούν στην απόφαση αυτή είναι πολιτικοί και οργανωτικοί. Μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις του νέου Προέδρου αλλά και τις διχαστικές πρακτικές της νέας ηγετικής ομάδας, αισθανόμαστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τις αρχές, την κουλτούρα, τις δημοκρατικές παραδόσεις και το καταστατικό του Κόμματος στο οποίο ενταχθήκαμε και κάποιοι από μας υπήρξαμε ιδρυτικά μέλη. Τα παραπάνω περιορίζουν στο ελάχιστο κάθε περιθώριο ανάκαμψης ως κόμματος της ευρύτερης Αριστεράς. Η παραίτησή μας αυτή έρχεται μετά την παραίτηση των εννιά συντρόφων, Αντρέα Παπανδρέου, Ζωής Γεωργούλα, Βασίλη Λιβάνιου, Ναπολέοντα Ξιφαρά, Γιώργου Περουλάκη, Ελευθερίας Πετράκη, Βαγγελιώς Σταμελάκη, Μανώλη Χατζηπαναγιώτου, Γιάννη Χίνου, αυτό δε έχει ως αποτέλεσμα από τα 27 μέλη της Ν