Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στις 17.00...

Με μια ειδική και μια τακτική συνεδρίαση, αναλυτικότερα:


"Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Νο 18 Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Π Ρ Ο Σ

1. Τον κ. Δήμαρχο και τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους.

2. KSi Greece Ορκωτοί Ελεγκτές Εκπρόσωπος κ. Φανουργιάκης Θεόδωρος.

Σας καλούμε σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση στις 29 Νοεμβρίου 2023 , ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Έγκριση Ισολογισμού έτους 2021 Δήμου Κισσάμου.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Νο 19 Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Π Ρ Ο Σ

Τον κ. Δήμαρχο, τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση στις 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2023.Απόφαση 147/2023 Οικονομικής Επιτροπής.

2. Έγκριση της υπ.αρ.21/2023 απόφασης Κοινωφελούς Επιχείρησης. Καθορισμός αποζημίωσης Προέδρου έτους 2023.

3. Σύσταση Επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου "Αντικατάσταση τμημάτων κεντρικών αγωγών ύδρευσης Τ.Κ. Πλατάνου.

4. Σύσταση Επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου "Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Βλασιανών Τ.Κ. Λουσακιών".

5. Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου "Ασφαλτόστρωση δρόμων Τ.Κ. Λουσακιών Δήμου Κισσάμου". Εως 3-1-2024.

6. Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου "Αποκατάσταση βατότητας οδοποιίας Τ.Κ.Πολυρρήνιας Δ.Ε.Κισσάμου". Εως 13-1-2024.

7. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης έργου "Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη στις Τ.Κ. Δραπανιά, Καλουδιανών, Πλατάνου Δήμου Κισσάμου". Εως 26-1-2024.

8. Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου "WIFI4GR-Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο".

9. Διαγραφή προσαυξήσεων & έγκριση έκπτωσης συνέπειας 10% που αφορούν σε λογαριασμούς άρδευσης Γραμβούσας-Πολυρρήνιας-Χαιρεθιανών και Τοπολίων λόγω μη αποστολή ειδοποιητηρίων. Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας.

10. Ανάκληση της υπ.αρ.128/2023 απόφασης Δ.Σ.

11. Εγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίσαμος Ενωμένοι Πολίτες | Ευχαριστήριο Αντώνη Παρτσαλάκη

Πολίτες της Κισάμου, Κισαμιτες και Κισαμιτισες Θελω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τον τόπο μας εκλογές. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, τη στήριξη και την υποστήριξη. Θα είμαι πάντα παρόν και ουσιαστικά ενεργός, στα προβλήματα της Κισάμου και των πολιτών της. Εύχομαι στην νέα δημοτική αρχή να προχωρήσει εμπρός με δημιουργικότητα και σύνεση, πράττοντας πάντα το καλύτερο για τους Κισαμιτες και τον τόπο. Ο συνδυασμός μας ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα ειναι πάντα στις επάλξεις και θα στηρίζει το δίκαιο και τις ουσιαστικές λύσεις των προβλημάτων του τόπου μας. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για την τιμή που μου κάνετε και από αύριο όλοι μαζί δυνατοί και ενωμένοι γιατί η Κισαμος το αξίζει! Αντώνης Παρτσαλακης ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Κάποια στιγμή θα παραπονεθούν και οι τοίχοι...

  Φιλοξενεί τις ομιλίες, τις εκδηλώσεις, τις συζητήσεις τις δημόσιες υπηρεσίες την ιατρική περίθαλψη... Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πλατάνου είναι ένας χώρος ο οποίος για εμένα αποτελεί μια αφετηρία της σκέψης για να αντιληφθεί κανείς το πόση απόσταση μπορεί να έχει η ατομική ευμάρεια από την συλλογική, εκείνη του γενικότερου συνόλου...  Όλοι την χρησιμοποιούμε όταν τη χρειαζόμαστε... άλλοτε για τα σχολειά μας, άλλοτε για τα νερά μας, άλλοτε για να παρακολουθήσουμε ένα θέατρο, άλλοτε για να πάμε στο γιατρό και άλλοτε για να κοντραριστούμε... Δυστυχώς όταν τελειώσουν όλα αυτά τις περισσότερες φορές την ξεχνάμε... έχουμε συμβιβαστεί με την εικόνα αυτού του μισοτελειωμένου κτιρίου όπου όταν έρχεται η ώρα της ευθύνης απέναντι του ένα σωρό δικαιολογίες και αμφιβολίες φυτρώνουν στο διάλογο με ταχύτητα... τι και αν αμέσως αμέσως μπορεί να σκεφτεί κανείς στο πάνω μέρος έναν κανονικό κοιτώνα... Είναι του Δήμου, δεν είναι του Δήμου, είναι του συλλόγου, δεν είναι του συλλόγου, δεν έχει άδεια, δεν έπ

Τελικά θα έχουμε χώρο εναπόθεσης ή και σε αυτό το θέμα θα παίξουμε την κολοκυθιά?

  Στο τέλος του 2018 όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις στη διαύγεια, ο Δήμος Κισσάμου αποφάσισε να συνεχίσει να μισθώνει το ακίνητο που βρίσκεται στη Νότια πλευρά του Φαλασαρνιώτικου κάμπου κοντά στον Αη Γιώργη, με την 221/2018 απόφαση του ( ΑΔΑ.:  6Ο1ΓΩΕΖ-9ΜΛ ) για 5 χρόνια. Στη συζήτηση μάλιστα η τοποθέτηση της τότε αντιπολίτευσης και νυν Δημοτικής Αρχής ήταν η εξής: "να προχωρήσουµε και σε καλύτερο εκσυγχρονισµό του χώρου προστατεύοντας έτσι και το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία από την ανεξέλεγκτη καύση των πλαστικών ." Η απόφαση αυτή μετά τον έλεγχο της νομιμότητάς της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης επιστρέφει στον Δήμο Κισσάμου  με το υπ΄αριθ. 157/20-02-2019 έγγραφο που δυστυχώς δεν εντοπίζεται αναρτημένο κάπου για να δούμε τι ακριβώς λέει, όμως στην επόμενη διαβούλευση για το θέμα του Δήμου που γίνεται στις 29/1/2021 (!) εν μέσω covid και σε ΔΣ με τηλεδιάσκεψη περιγράφεται το αίτημα από τον ίδιο τον Δήμο.  "Μετά την λήξη της σύμβασης με την υπ’ αριθ. 22